Carlo Seijsener  Vormgever van beleving.

Carlo foto vingers scherm-01
Handtekening Carlo-01

SML is in 1991 opgericht door Carlo Seijsener vanuit de passie om de juiste sfeer te creëren op locaties en bij evenementen. De aftrap van het bedrijf bestond uit DJ-entertainment, professionele geluidsverzorging en eventmananagement.

BalloonWorld

Het 'label' BalloonWorld werd niet veel later aan het bedrijf toegevoegd. Vol energie en passie pionierden wij, als een van de eersten in Nederland, met professionele ballondecoraties en het verzorgen van spectaculaire openingsacts met ballonnen en special effects. Het van oorsprong Amerikaanse fenomeen ballondecoratie probeerden wij te vertalen naar het Nederlandse gevoel. In de periode 1998 tot 2004 hebben wij in de Bollenstreek veel naam gemaakt door een opvallende winkellocatie in Lisse toe te voegen aan het bedrijfsconcept. (250m2 winkeloppervlakte vol met ballonnen en decoratie!)

In 2017 zijn de bedrijfsactiviteiten van BalloonWorld verkocht en is SML weer teruggegaan naar de basis: Feestelijke (muziek)concepten, impactvolle events, grafische vormgeving en presentatie.